Позив за уплату чланарине за 2024. годину

24.11.2023.

Драге колегинице и колеге,

 

Позивамо Вас да извршите уплату чланарине за календарску 2024. годину и тако наставите чланство у Удружењу интерних ревизора Србије и IIA.

 

Одлука о висини чланарине и попустима је непромењена у односу на 2023. годину. Основна чланарина износи 5.000,00 РСД при чему попуст за групно чланство и даље важи (чланарина за четвртог и сваког наредног члана из исте организације износи 3.900,00 РСД).

 

На страници Уплата чланарине за 2024. можете пронаћи детаљне инструкције за уплату чланарине (висина чланарине, рокови за уплату, и текући рачун за уплату). На истој страници можете попунити и захтев за издавање предрачуна уколико чланарину плаћа организација у којој сте запослени.

 

Уколико је дошло до измене података које сте сачували на сајту УИРС-а (примарни е-маил, организација у којој сте запослени и сл.) молимо Вас да промењене податке ажурирате у циљу боље комуникације. Измену података можете обавити посетом страници Мој налог.

 

Крајњи рок за обнову чланарине је 28. фебруар 2024., након чега ће чланови из 2023. бити обрисани из регистра чланова УИРС и IIA.

 

Уколико Вам је потребна помоћ или појашњења будите слободни и обратите се на е-маил:  kancelarija@uirs.rs.

 

Срдачан поздрав.

УИРС.