Састанак секције за привреду 16.03.2023.

 

Драги чланови Секције за привреду,

Позивамо Вас на састанак секције, који је планиран за четвртак 16.03.2023. од 13:00 до 15:00 часова у просторијама компаније Mozzart, Таковска 49б, Београд.

За разлику од претходних састанака који су се одржавали он-лине путем, овог пута је планирано уживо окупљање чланова.

Наиме, запослени компаније Mozzart, који су активни учесници догађаја у организацији УИРС-а како својим присуством на окупљањима, тако и у улогама предавача, изразили су жељу да предстојећи састанак организују у просторијама централе своје компаније и тиме још једном покажу своју намеру и спремност за доприносом унапређењу рада наше секције.

С обзиром да ће ово бити први састанак секције за привреду који ће се одржати уживо, ово ће бити одлична прилика да сви чланови на непосреднији начин продискутују о темама које могу представљати изазов у нашем свакодневном раду.

Тема састанка: Улога интерне ревизије у консалтинг активностима

Како је на новогодишњем панелу започета дискусија на тему положаја интерне ревизије у компанијама из приватног сектора, тема предстојећег састанка може представљати одличну прилику да наставимо за започетом дискусијом и пробамо да сагледамо и дефинишемо разлике између услуга уверавања и услуга консалтинга, а и генерално размотримо границе у вези улога које интерна ревизија треба/не треба да предузима у свом пословању.

Послужење и networking: 15:00 до 16:00 часова.

Састанак ће водити: Владимир Костић, специјалиста интерне ревизије процеса за подршку пословању компаније Mozzart, заједно са Маријом Ђорђевић, председницом секције за привреду уз активно учествовање свих присутних.

Присуствовање састанку у трајањуј од 50мин доноси 1 ЦПЕ поен.

Рок за пријаву: понедељак 13.03.2023. Број места је ограничен.

Молимо Вас да се за догађај пријавите у форми ниже.

 

Удружење интерних ревизора Србије овим поводом издражава захвалност Mozzart-у на иницијативи и на указаном гостопримству.

Срдачан поздрав,

Секција за привреду Удружења интерних ревизора Србије

privreda@uirs.rs

 


    ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА ПРИЈАВУ НА ДОГАЂАЈ

    Порука: