Позив на конференцију

Поштовани интерни ревизори, пријатељи и присталице интерне ревизије,

Радује нас што званично представљамо 10. међународну конференецију Удружења интерних ревизора Србије! Позивамо вас да нам се придружите на Фрушкој гори, у Хотелу Фрушкe терме 13. и 14. октобра 2022.

Ковид-19 је утицао на наше животе у последње две године, а сада рат у Украјини доноси додатну неизвесност. Интерна ревизија као јак темељ унутрашњег управљања није имуна на ове догађаје, али својом мисијом помаже организацији да доноси боље одлуке у овим околностима.

Можда је због тога тема овогодишње конференције мало другачија. Програмски одбор УИРС-а је одлучио да овогодишња тема конференције буде: „Изградите поверење, направите разлику“.

Конференције интерних ревизора уводе новајлије у ову област, држе практичаре свесним о актуелним дешавањима, постављају подијум за дељење нових и напредних информација и водећих пракси у потрази за изврсношћу у интерној ревизији и пружају неупоредиве могућности умрежавања.

Учесници имају могућност да стекну сазнања о разноврсним и актуелним питањима из области интерне ревизије и са њом повезаним темама. Садржај конференције ће бити широк, а све то ће представити једни од најбољих предавача из иностранства и Србије.

Учесници Конференције остварују право на 12 бодова континуиране професионалне едукације /CPE/. Потврда о учешћу на Конференцији и оствареним бодовима биће послата свим учесницима електронским путем.

Теме и предаваче као и детаљну агенду објављиваћемо постепено у наредном периоду.

Дођите и придружите нам се 13. и 14. октобра 2022. Радујемо се што ћемо вас упознати.

Срдачан поздрав,

Чланови Председништва УИРС-а

Котизација за учешће

Котизација подразумева учешће на конференцији, освежење за време пауза, ручак оба дана,  излет - посета винарији и свечану вечеру првог дана.


ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ

Уплате до

13.10.2022.

Цена за УИРС чланове
26,000

Цена за остале
30,000

Цена за УИРС чланове

Цена за остале

Цена за УИРС чланове

Цена за остале

ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА

Уплате до

13.10.2022.

Цена за ИИА чланове
250ЕУР

Цена за остале
280ЕУР

Цена за ИИА чланове

Цена за остале

За чланове из Србије:

Цена за УИРС чланове 26.000 динара

За Организације које пријављују више од два члана, износ котизације за трећег и сваког следећег члана је по 24.000 динара по особи

За учеснике који нису чланови дружења интерних ревизора 30.000 динара

За учеснике из иностранства:

За чланове ИИА-а из иностранства 250 еура по особи укључујући и порезе

Цена за остале 280 еура по особи

 

Пријаве и уплате котизације:

Молимо Вас да приликом попуњавања пријаве наведете обавезно ваш број ГАН-а који се води код Глобал IIA (уколико имате исти).

Пријаве се примају до 04.10.2022., а уплате је потребно да извршите најкасније до 06.10.2022.

Хотел Фрушке терме

Учесници Конференције могу резервисти смештај у хотелу Фрушке терме, https://frusketerme.com/  директним контактом на имејл адресу rezervacije@frusketerme.com  (у називу имејла написати Удружење интерних ревизора Србије) или телефонским путем на број: +381 22 21 55 240.

Пријава за конференцију


  ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

  НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):   ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

   НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):    ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

    НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):     ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

     НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):


     up