IIA Training OnDemand

 

 

                          ТРЕНИНГ НА ЗАХТЕВ

 

 

 

 

 

IIA Global OnDemand Training је интернет програм за самостално учење који пружа интерактивне ресурсе 24/7. Водећи практичари интерне ревизије саставили су свеобухватан каталог економичних, флексибилних и глобално применљивих курсева обуке како би се изашло у сусрет непрестаним изазовима са којима се практичари суочавају, као и сталним потребама за ЦПЕ.

 

Без обзира да ли желите да ојачате своје основне вештине или проширите своје знање у циљаним областима као што су ИТ, сајбербезбедност и анализа података, IIA Global OnDemand Training је доступан у било које време и било где да бисте решили настала питања у вези ревизије.

Пет главних разлога за учење на захтев:

  1. Приступачна, свеобухватна обука интерне ревизије.
  2. Погодни курсеви од 1 до 3 сата.
  3. Остварујете кредити за ЦПЕ
  4. Тренутно постоје курсеви за све нивое стручности.
  5. Интерактивни приступ, пријатељски дизајн за кориснике.

 

Позивамо све чланове да посете www.theiia.org/OnDemand да прегледају категорије курсева који се нуде. Овде можете одабрати курс OnDemand користећи своју е-адресу, ИД број и лозинку.

Ако желите одмах да погледате све курсеве користите линк: https://ondemand.theiia.org/learn

Курсеви су посебно погодни за оне који имају међународне сертификате (ЦИА, ЦРМА и др.).

Да би сте приступили овим курсевима неопходно је знање енглеског језика. Курсеви се плаћају и зависе од дужине трајања и теме, али су ипак повољна варијанта ако вам устребају ЦПЕ поени на крају године. Наравно курсеви су добро дошли и онима који се припремају за стицање сертификата.

Обавеза ИИА Глобал је да издаје потврде о завршеном курсу и оствареним ЦПЕ поенима, као и да обезбеди контакт у вези техничких питања на вш захтев (ресетовање лозинке, решавање проблема, помоћ у вези плаћанња и уопште коришћења платформе).


05. април 2020. Три нова курса у каталогу “IIA Global OnDemand Traininig”

Latest Courses

Auditing Mobile Computing

Plan and conduct a mobile computing audit engagement by addressing key risks related to mobile technology and mobile applications, including some of the common threats and controls for mobile devices, mobile management systems, and mobile applications. Learn more.

 Auditing Insider Threats

Understand your role in support of the organization’s insider threat initiatives, and elaborates on planning and performing an audit engagement by addressing key risks that should be considered when planning an audit of the insider threat program. Learn more.

Ethical Scenarios for Internal Auditors

Identify the rules that aid in interpreting each of the four principles of the Code of Ethics to gain an understanding on how to apply these principles and rules outlined in the Code of Ethics, through provided scenarios. Learn more.

If you have questions or would like to learn how your Affiliate can participate in this program, please contact Affiliate Development and Communications Director, Shamika Townsend, by email at Shamika.Townsend@theiia.org


На дну ове стране налази се њихов флајер као и најновија информација о актуелним курсевима (ПДФ).

OnDemand курсеви по категоријама (са директним линковима):