IIA Training OnDemand

 

 

                          ТРЕНИНГ НА ЗАХТЕВ

 

 

 

 

 

IIA Global OnDemand Training је интернет програм за самостално учење који пружа интерактивне ресурсе 24/7. Водећи практичари интерне ревизије саставили су свеобухватан каталог економичних, флексибилних и глобално применљивих курсева обуке како би се изашло у сусрет непрестаним изазовима са којима се практичари суочавају, као и сталним потребама за ЦПЕ.

 

Без обзира да ли желите да ојачате своје основне вештине или проширите своје знање у циљаним областима као што су ИТ, сајбербезбедност и анализа података, IIA Global OnDemand Training је доступан у било које време и било где да бисте решили настала питања у вези ревизије.

Пет главних разлога за учење на захтев:

  1. Приступачна, свеобухватна обука интерне ревизије.
  2. Погодни курсеви од 1 до 3 сата.
  3. Остварујете кредити за ЦПЕ
  4. Тренутно постоје курсеви за све нивое стручности.
  5. Интерактивни приступ, пријатељски дизајн за кориснике.

 

Позивамо све чланове да посете www.theiia.org/OnDemand да прегледају категорије курсева који се нуде. Овде можете одабрати курс OnDemand користећи своју е-адресу, ИД број и лозинку.

Ако желите одмах да погледате све курсеве користите линк: https://ondemand.theiia.org/learn

Курсеви су посебно погодни за оне који имају међународне сертификате (ЦИА, ЦРМА и др.).

Да би сте приступили овим курсевима неопходно је знање енглеског језика. Курсеви се плаћају и зависе од дужине трајања и теме, али су ипак повољна варијанта ако вам устребају ЦПЕ поени на крају године. Наравно курсеви су добро дошли и онима који се припремају за стицање сертификата.

Обавеза ИИА Глобал је да издаје потврде о завршеном курсу и оствареним ЦПЕ поенима, као и да обезбеди контакт у вези техничких питања на вш захтев (ресетовање лозинке, решавање проблема, помоћ у вези плаћанња и уопште коришћења платформе).

На дну ове стране налази се њихов флајер као и најновија информација о актуелним курсевима (ПДФ).

OnDemand курсеви по категоријама (са директним линковима):