Најава догађаја

ДЕВЕТА КОНФЕРЕНЦИЈА УИРС ЈЕ ОТКАЗАНА

24. – 25. септембар 2020. године

 

 

Поштовани,

Обавештавамо вас да је 9. Конференција  отказана.

Полазећи од актуелне епидемиолошке ситуације у Србији и ван Србије, Програмски одбор Међународне годишње конференције 2020 предложио је Председништву да се годишња конференција заказана за 24. и 25 септембар у Ковилову откаже. Наиме, већина организација отказала је учешће својих радника на скуповима било које врсте или својим политикама подстиче раднике да не одлазе на било какве стручне скупове. Поред тога, развој епидемиолошке ситуације није оптимистичан, а период до одржавања конференције релативно кратак да би и други значајни ризици са великом вероватноћом били искључени. Ризици попут, поновног затварања граница, обавезе карантина, отказивање учешћа прадавача из региона и шире, немогућност налажења замена за њих, и слични.

Удружење ће вратити новац свима који су до сада уплатили котизацију за учешће на годишњој конференцији УИРС, а који то буду писменим путем тражили од УИРС-а. Члановима који не буду тражили повраћај новца, тај ће износ бити задржан за наредну конференцију.

Сви пријављени учесници који су платили котизацију, ускоро ће добити детаљно писмо о начину враћања уплаћених средстава. Пријављени учесници ће моћи  да бирају опцију за повраћај или преноса тих средстава за наредну годину.

С поштовањем

Председник УИРС

Јозефина Беке Тривунац