ИЗВЕШТАЈ СА ОСМЕ КОНФЕРЕНЦИЈЕ

16-17 мај 2019.

Аранђеловац, хотел Извор

ОДРЖАНА ЈЕ ОСМА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ИНТЕРНИХ РЕВИЗОРА СРБИЈЕ

 


Агенда 8. конференције СРПСКИ / ENGLISH

 

Осма Конференција је одржана 16. и 17. маја у хотелу Извор у Аранђеловцу у присуству великог броја учесника којих је, заједно са са предавачима, било око 165.

На конференцији је излагао 21 предавач, у оквиру четири пленарне сесије и четири секције. Међу предавачима били су врсни практичари интерне ревизије, универзитетски професори и представници регулаторних органа, из земље и иностранства. Ове године, ино предавачи дошли су из БиХ, Хрватске, Турске, Јерменије, Македоније, Италије, и Грчке, као представник ЕЦИИА. Међу предавачима били су и чланови УИРС који су се самостално пријавили, а које је  Програмски одбор прихватио. Ово је један од начина на који УИРС промовише своје чланове.

Тема конференције била је: „Визијом до позиционИРања интерне ревизије као кључног партнера”. Рад конференције одвијао се у четири пленарне сесије и четири секције, које су се бавиле специфичним темама из области информационих система и технологија, јавног сектора, интерне ревизије  ризика, превара и етике.  Као и увек, конференција има два циља. Први, да пружи могућност за упознавање са новим питањима и погледима на добро знане чињенице, и други, да пружи могућности за међусобно дружење и повезивање учесника кроз учешће у друштвеним догађајима.

Заједничко дружење

У оквиру програма заједничког дружења организован је излет на Опленац и посета Маузолеју Српске краљевске породице, Црква Светог Ђорђа, као и посета куће Краља Петра и куће (музеја) Карађорђа Петровића. У вечерњим сатима организована је свечана вечера за све учеснике конференције.

    

ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР  ПРОГРАМСКИ ОДБОР
Мира Вуковић Јадраанка Кораћ
Јозефина Беке Тривунац Јелена Рунић
Мирјана Богићевић Марија Бановић
Младен Кандић
Оливера Радовић

    Спонзори конференције

 

 

ГАЛЕРИЈА ФОТОГРАФИЈА