Најава догађаја

Криптовалуте као фактор ризика у “fintech” пројектима

02.11.2023. 18:00– 19:00ч

MS Teams - Online

 

 

Драге колегинице и колеге,

позивамо вас да присуствујете вебинару на тему Криптовалуте као фактор ризика у fintech пројектима.

Опис: Криптографске валуте или Криптовалуте се полако и стрпљиво позиционирају као неизоставни чинилац у будућим глобалним финансијским токовима. Децентрализовано финансирање оснажено јединственом технологијом која га подупире (Ланац блокова – Блоцкцхаин) чини криптовалуте имовином која инвеститоре истовремено и привлачи и плаши. Вредност и размена криптовалута су потпуно независни односно изузети из надлежности централних банака или власти било које светске државе. Опет, укупна тржишна вредност крипто имовине која данас прелази 1 трилион долара и чињеница интензивних и уносних активности на берзама на којима се тргује овим валутама указује да се посебна пажња мора посветити системским, оперативним и правним ризицима који прате ову пословну динамику. У складу са наведеним, у средишту предавања ће бити управљање ризицима током: – Пројеката имплементације инвестиционих платформи за трговање финансијским инструментима, где су криптовалуте део инвестиционе понуде. – Плаћања у крипто имовини за извршене пројектне услуге.

Предавач: Владимир Михајловић, PMP сертфиковани Руководилац Пројеката, тренутно ангажован на реализацији финтецх пројеката у глобалној софтверској компанији Velexa.

Датум и време: четвртак 02.11.2023. године, 18:00– 19:00
CPE:  1 CPE

КОТИЗАЦИЈА: Бесплатно за чланове

Потребна претходна припрема: Не

 

За пријаву на вебинар молимо да попуните форму ниже. Након што попуните форму добит ћете поруку да је пријава прихваћена и најкасније до краја октобра ћете добити МС Теамс линк за пристуво вебинару.

 

Видимо се на вебинару.