Најава догађаја

Међународна конференција IIA 2023.

10.-12. jula 2023.

Амстердам, Холандија / on-line

 

Међународна конференција Глобалног Института интерних ревизора 2023.

До Међународне конференције IIA у овој години 2023 International Conference која се одржава под називом “Један свет. Једна будућност” (“One World. One Future”)  остало је још само три месеца. Ово је најзначајнији глобални догађај IIA који учесницима пружа могућност да се сретну са руководиоцима интерне ревизије кључних брендова као што су Michelin, ING Bank, AIG и многи други и да разговарају о најважнијим питањима са којима се сусрећу у пракси.

Као део Глобалног Института, IIA Србија промовише Међународну конференцију међу својим члановима и другим интересним странама.

Учесници овог догађаја имаће прилику, више него на било ког другом глобалном догађају, да боље упознају институте ИИА из других делова света. Ова конференције ће такође унапредити могућности за заступање професије, јер ће оснажити учеснике са најновијим информацијама о трендовима и регулативи која утиче на професију, и тако им дати важност у очима наших главних интересних страна.

Они који су некад раније учествовали на међународној конференције, већ знају да је то једнинствен доживљај. Стручни тимови су радили са лидерима института како би програму конференцијие 2023 дали нови имиџ. Резултат тога је да је овогодишњи програм има осам различитих образовних линија, као и екслузивну линију усмерену само на питања од интереса за руководиоце интерене ревизије. Учесници конференције ће засигурно бити импресионирани са добро заокруженим дневним редом и импресивним путовањем у будућност интерне ревизије.

Међународне конференције и понуде образовних програма повећава вредност програма које IIA Србија пружа својим члановима.

Позив на међународну конференцију IIA 2023 упутили су свим члановима Anthony Pugliese, Председник IIA и Javier Faleato, Извршни потпредседник IIA. У свом позиву, они износе своју жељу да се IIA Србија и сви наши чланови осећају поносним на постојање и улогу Међународне конференције IIA 2023. Јер смо сви ми једна професија, која послује широм света, и заједно видимо једну светлу и смелу будућност за сваког од нас.

Овогодишња међународна конференција IIA одржава се у Амстердаму, Холандија, од 10. до 12. јула 2023. године и доноси 18 ЦПЕ.

За више информација, посетите:
2023 International Conference

За регистрацију, посетите:
Регистрција

 

О Институту интерних ревизора IIA

Институт интерних ревизора (IIA) је међународно професионално удружење које опслужује више од 230.000 глобалних чланова и које је доделило 185.000 сертификата сертификованих интерних ревизора (CIA) широм света. Основано је 1941. године. IIA је призната као лидер професије интерне ревизије у стандардима, сертификацији, образовању, истраживању и техничком вођењу интерних ревизора широм света. За више информација посетите https://vvv.theiia.org.