Позив на конференцију

Поштовани интерни ревизори и пријатељи интерне ревизије,

 

Имамо задовољство да Вас позовемо да учествујете на дванаестoј конференцији у организацији Удружења интерних ревизора Србије (УИРС) а која ће се одржати 10. – 11. октобра 2024. у Југословенској кинотеци, Узун Миркова 1, Београд.

Тема овогодишње коференције: “ПОГЛЕД УНАПРЕД: РЕДЕФИНИСАЊЕ ИНТЕРНЕ РЕВИЗИЈЕ ЗА МОДЕРНО ДОБА.

Конференција је намењена интерним ревизорима као и пријатељима и поштоваоцима интерне ревизије, а имаће за циљ да пружи нове увиде и знања о савременим праксама интерне ревизије.

Овогодишња конференција бавиће се актуелним темама попут управљања ризицима, дигиталне трансформације, иновација и аутоматизације, управљање људским ресурсима, као и етичким питањима у ревизији.

Учешће на конференцији је изузетно важно за све који желе да буду у току са савременим праксама у области интерне ревизије и прилика да се чују предавања стручњака, да се успоставе нове пословне везе и да се прошири мрежа пословних контакта.

Учесници Конференције остварују право на 12 бодова континуиране професионалне едукације /CPE/

 

Позивамо Вас да узмете учешће на Конференцији и да својим присуством допринесете заједничком циљу – унапређењу интерне ревизије у Србији.

 

С нестрпљењем Вас очекујемо на нашој Конференцији и надамо се да ћете узети учешће како бисмо заједно допринели унапређењу пословне интерне ревизије у Србији.

 

Агенда и предавачи ће накнадно бити ажурирани.

 

Срдачан поздрав,

 

Организациони и програмски одбори Конференције.

Котизација за учешће

Котизација подразумева учешће на конференцији, освежење за време пауза, ручак оба дана, и вечеру првог дана уз пригодну музику у ресторану Велика Скадарлија, Скадарска 40д, Београд. Позивамо вас да искориотите мпогућност раније пријаве и остварите попуст за котизацију.


ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ

Пријаве до

10.07.2024.

Цена за УИРС чланове
26.000

Цена за остале
31.000

Пријаве до

04.09.2024.

Цена за УИРС чланове
28.000

Цена за остале
33.000

Пријаве после

04.09.2024.

Цена за УИРС чланове
30.000

Цена за остале
35.000

ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА

Пријаве до

07.10.2024.

Цена за ИИА чланове
250ЕУР

Цена за остале
300ЕУР

Цена за ИИА чланове

Цена за остале

За организације које пријављују више од два (2) члана, износ котизације за трећег и сваког следећег члана се умањује за 2.000 динара по особи при чему се обрачун прво врши за пријаве особа које нису чланови.

Цена за пријаве лица која нису чланови УИРС а долазе из партнерских организација је иста као и цена за чланове УИРС-а.

Приликом попуњавања пријаве наведете обавезно ваш број ГАН-а који се води код Глобал IIA (уколико имате исти).

Пријаве се примају до 04.10.2024., а уплате је потребно да извршите најкасније до 07.10.2024.

Пријава за конференцију


  ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

  НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):   ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

   НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):    ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

    НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):     ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА КРЕИРАЊЕ ПРЕДРАЧУНА/РАЧУНА ЗА ПЛАЋАЊЕ

     НАПОМЕНА: У напомени навести за која лица се плаћа приступ догађају(име и презиме, е-пошта за контакт, обавезан ГАН број за чланове УИРС):


     up