ИИА Берза ресурса за ризике

04.07.2017.

 

ИИА покреће Глобалну берзу ресурса за ризике

 

Поштоване колеге,

 

Савремено пословно окружење одликују огромни притисци за чвршћим, ефективнијим управљањем ризицима. Организације се строго усмеравају на надгледање ризика, за које многи посматрачи верују да су најзначајнија питања корпортивног управљања са којима се данас суочавају одбори у глобалном окружењу. Поред тога, ревизорски одбори све више траже да се управљању ризицима приступа на целовит начин (холистички приступ), уз већи степен умањења ризика, и да се оцењивање ризика врши у свим областима пословања предузећа.

 

Имајући то у виду, задовљство нам је да вас обавестимо да је ИИА покренуо Берзу за размену ризика Risk Resource Exchange, као целовити ресурс за професионалце широм света. На берзи се могу наћи смернице, публикације, сертификације, блогови, видео материјали, извештаји о истраживањима, обавештења о могућностима за тренинг, информације о догађајима, као и новости усмерене на ризике.

 

Посетите берзу како бисте више научили о трендовима ризика и преузели алатке и ресурсе дизајниране да вам помогну у примени решења за управљање ризицима. Берза такође пружа могућност носиоцима професионалног звања „Certification in Risk Management Assurance (CRMA)“ да остану у вези са новим темама о ризицима.

 

Означите интернет страницу ИИА Берзе за размену ризика (IIA Risk Resource Exchange webpage) и посећујте је што чешће, како бисте пратили нове извештаје и обавештења.