Информација о јавној дискусији о променама у глобалној структури корпоративног управљања ИИА

01.09.2017.

 

ИНФОРМАЦИЈА О ЈАВНОЈ  ДИСКУСИЈИ О ПРОМЕНАМА У ГЛОБАЛНОЈ СТРУКТУРИ КОРПОРАТИВНОГ УПРАВЉАЊА ИИА

 

Глобални одбор директора ИИА одобрио је вођење јавне дискусије о предложеним променама у глобалној структури корпоративног управљања на коју се позивају сви чланови ИИА и све афилијације.

Значајне промене у корпоративном управљању сматрају се питањем од критичног значаја о којем сви чланови широм света морају бити обавештени (основна комуникација). Стога, ради информисања чланова ИИА о предвиђеним променама и давању могућности свим члановима да изнесу своје мишљење током периода јавне дискусије и да гласају о коначном предлогу структуре корпоративног управљања у 2018. г., ИИА захтева сарадњу свих афилијација

Јавна дискусија планирана је за период од 13. септембра до 13. октобра и сви документи биће доступни на неколико језика.

Пошто је наша афилијација већ раније овластила ИИА Глобал да о питањима од критичког значаја непосредно информише наше чланове, ИИА ће члановима УИРС (ИИА Србија) послати о томе саопштење (на енглеском језику) у наше име.

Више информација о овом догађају сазнаћете из обраћања председника ИИА, Ричарда Чемберса, члановима и афилијацијама ИИА које је иза овог дописа.

 

Председник УИРС (ИИА Србија)

Др Јозефина Беке-Тривунац

 

Више информација можете прочитати ако преузмете овај пдф документ