Номинације за лидере интерне ревизије 2021.

05.04.2021.

У току је потрага за сутрашњим лидерима интерне ревизије. Internal Auditor Magazine препознаће будуће професионалце интерне ревизије у свом издању од октобра 2021. године.

Од 01. 04.2021. do 14.05.2021. Internal Auditor Magazine, прикупља номинације за изврсне професионалце интерне ревизијe који ће бити приказани у њеном издању од октобра 2021.

Шта дефинише изванредног интерног ревизора? Иновација, интегритет, пословна способност, страст…

Траже се  интерни ревизори који су иновативни, показују висок ниво интегритета, и који су упућени и страствени у погледу професије. Кандидати такође треба да поседују квалитет да постану мисаони лидер у индустрији.

Institute Relations IIA стога позива чланове IIA Србија да именује лица који испуњаваја доле следеће услове:

  • Номиновани морају бити активни чланови IIA и имати, или ће радити на сертификацији за сертификованог интерног ревизора (CIA ®).
  • Чланови уже или шире породице не могу бити предлагани,
  • Није могуће номиновати самог себе,
  • Сви номиновани морају имати 30 или мање година на дан 31.12.2021.

Да ли познајете интерног ревизора са високим перформансама који поседује особине да постане водеђи у својој индустрији? Од предлагача ће се тражити да попуне кратки упитник и пруже изјаве о учинку свог номинованог у областима пословне оштрине / вођства, односа према, друштвено корисног рада и иновативног размишљања.

 

 

За више информација посетите линк.