О конференцији

 

Поштоване колегинице и колеге,

Позивамо Вас на Осму конференцију интерних ревизора Србије, која ће се одржати 16. и 17. маја 2019. године у Аранђеловцу у пријатном амбијенту хотела „Извор“.

Аранђеловац је у самом центру Шумадије под зеленим окриљем планина Букуље и Венчаца и врло је познат и занимљив туристички, привредни, историјски и културни центар овог дела Србије.

Учесници конференције имаће могућност да стекну сазнања о разноврсним и актуелним питањима из области интерне ревизије и са њом повезаним темама.

Надамо се да ће учешће на конференцији бити најбоља прилика да се сретнете са колегама, размените професионална искуства и изградите контакте који ће вам бити драгоцени у свакодневном раду. Стога немојте пропустити прилику да будете учесник овог дводневног догађаја. Имаћете  прилику да уживате у лепотама Буковичке бање.

Теме и предаваче као и детаљну агенду објављиваћемо постепено у наредном периоду. Зато пратите наш сајт  www.uirs.rs

Више информација на страници: https://uirs.rs/osma-konferencija/

Са поштовањем,

Председник УИРС,  др Јозефина Беке Тривунац, ЦИА

Предавачи и теме

Верра Мармалидоу, CIA, CRMA

ИИА Грчка

Верра Мармалидоу је председниk Института интерних ревизора Грчке (IIA Greece), члан одбора ECIIA (Европске конфедерације института интерних ревизора) и члан ECIIA банкарског одбора.
Ради у Народнј банци Грчке (National Bank of Greece Group) као директор интерне ревизије. Претходно је радила у, „National Securities“ првобитно као стручњак за деривате, а затим као шеф Приватног банкарског сектора за малопродају и пензијске фондове.
Верра Мармалидоу дипломирала је на Националном универзитету у Атини и магистрирала финансије и банкарство на Универзитету у Пиреју са специјализацијом „Derivatives and Time Series“. Она је сертификовани интерни ревизор (CIA) и поседује CRMA сертификат, Accreditation in Internal Quality Assessment / валидиран од стране IIA и “COSOO Internal Control Integrated framework Certificate”.

Темa: Интерна ревизија из Европске перспективе

Mustafa Kemal Tapkan

ИИА Турска

Мустафа Кемал Тапкан је заменик председавајућег ИИА Турска. Руководилац је Интерне ревизије и „Compliance“ функције у „Standard Profil“, компанији за прилагођена решења у аутоматским системима заптивања. Био је на позицији менаџера у Служби интерне ревизије и екстерној ревизији у КПМГ-у. Такође је био шеф интерне ревизије у „Borusan Holding“. Његово искуство и знање у области етике довело га је до члана Одбора за ревизију задуженог за област етике и друштвене репутације.

Темa: Позиционирање интерне ревизије као кључног партнера са могућим улогама у етици

др Душко Пејовић, ОИР, ОДР

Генерални државни ревизор, Државна ревизорска институција, Република Србија

Има више од 30 година радног стажа од чега у рачуноводству и финансијама државних предузећа преко девет година, као директор државних предузећа осам година, у ревизији јавног сектора Републике Српске близу осам година. У Државној ревизорској институцији Републике Србије запошљава се крајем 2010. године као овлашћени државни ревизор. Функцију врховног државног ревизора и руководиоца Сектора за ревизију буџета локалних власти обављао је од 2012. до 2018. године. Дана 25. априла 2018. године, изабран је на функцију председника Савета Државне ревизорске институције од стране Народне скупштине Републике Србије и уједно обавља надлежности генералног државног ревизора и руководиоца Институције. До сада је објавио преко 35 стручних радова и активни је предавач из области рачуноводства, финансија и ревизије за кориснике буџетских средстава.

Темa: Визијом до позиционирања интерне ревизије као кључног партнера на примеру ДРИ

Јасна Турковић

ИИА Хрватска

Један је од оснивача и тренутна предсједница Хрватског института интерних ревизора те судионик свих досадашњих 11 одржаних конференција ХИИР-а у својству члана организацијског одбора, предавача или модератора.
У свијет интерне ревизије улази 2000. године у функцији директорице корпоративне Интерне ревизије некадашња ПЛИВА Група, након тога краће вријеме ради као водитељ Интерне ревизије пословања у Загребачком холдингу, а посљедњих 8 година ради на мјесту вишег интерног ревизора у „Mercury Processing Services International“, компанији чија је основна делатност процесирање платних трансакција.
Посљедњих година суделује као предавач на међународним конференцијама института интерних ревизора Аустрије, Босне и Херцеговине, Мађарске, Словеније и Србије те на 1. регионалној конференцији о интерној ревизији у јавном сектору.

Темa: „Агилна интерна ревизија - мит или нужност?“

Adrine Tumanyan, MBA, CIA

ИИА Јерменија

Адрине је започела своју каријеру као финансијски аналитичар у одељењу за анализу финансијског система Одељења за стабилност финансијског система Централне банке Јерменије у 2011. години.
Адрине је дипломирала на Француском универзитету у Јерменији (диплома за менаџмент) и Америчком универзитету у Јерменији (мастер за пословну администрацију). Године 2016. завршила је ЦИА испите са William S. Smith CIA - признањем за изванредне резултате и постала Сертификовани интерни ревизор (ЦИА).

Темa: Ревизија културе: мит или стварност

Ненад Нововић, CISA, CIA

ИИА Србија

По дипломирању на Београдском универзитету 1996. године почиње да ради у ИТ сектору. Од 2001 године радио је у КПМГ на пословима ИТ подршке и ИТ ревизије. Специјализирао се на подручју ИТ ревизије. 2001. године прелази у Народну банку Србије где постаје директор новооснованог Одељења за ИТ ревизију у оквиру интерне ревизије НБС. Од 2008. до 2011. је на месту директора ИТ у НБС. После је обављао друге послове у ИТ (саветник за ИТ процесе, директор одељења...). И даље ради у НБС.

Темa: Преваре: Боље спречити него лечити

Всеволод Крилов

НИС а.д. Нови Сад

Рођен 1988. године. Дипломирао је у Новом Саду на Факултету за менаџмент, 2011. године. Професионалну каријеру започиње у НИС а.д. Нови Сад, као сарадник у рачуноводству. 2013. године преузима дужност руководиоца Службе за извештавање и аналитику, где ради све до 2017. године, када прелази на позицију руководиоца Службе за мониторинг система управљања ризицима. Поред матерњег руског, говори српски и енглески језик.

Темa: Партнерство ризика и интерне ревизије

др Зорица Божиновска Лазаревска

ИИА Северна Македонија

Она је координатор курсева за ревизију, рачуноводство, интерну ревизију, државну ревизију, испитивање превара и др. Њен истраживачки интерес је у области рачуноводства и ревизије. Реализовала је неколико студијских посета у иностранству на државним универзитетима у САД, Холандији, Великој Британији, Белгији, Холандији, Исланду, Шпанији и др.Објавила је неколико књига и више од 80 радова из области рачуноводства и ревизије, учествовала је у низу пројеката везаних за развој рачуноводства и ревизије у Републици Македонији, а њен академски и истраживачки рад представљен је на разним међународним конференцијама.

Темa: Интерни ревизори у новој ери професионалног скептицизма

Полона Пергар Гузај, CIA, CFE, CFSA, CRMA

ИИА Словенија

Има дугогодишње искуство као интерни ревизор и као члан Одбора за ревизију. У својој дугогодишњој успешној каријери има искуства и у обављању екстерне процене квалитета рада интерне ревизије, идентификовања преварних радњи, као и пружања саветодавних услуга у области управљања ризицима и ризицима руковођења.

Темa: Тешка је ревизија! Како доносити етичке одлуке у неетичном свету?

мр.сц. Сања Суман, CIA

ИИА Хрватска

• 20+ година искуства у финанcијској индустрији (интерна ревизија, управљање ризицима, управљање пројектима, унапрјеђење пословних процеса) у 4 банке
• 12+ година искуства у интерној ревизији (од приправника до водитеља - ЦАЕ)
• Магистар друштвених знаности, поље економије – завршен послиједипломски студиј
• Рачуноводство, ревизија и финанcије на Економском факултету у Загребу
• Certified Internal Auditor (CIA-IIA) и Овлаштени интерни ревизор (ХЗРиФД)
• Бихевиорални форензичар (Институт за бихевиоралну форензику)
• Од 2017. власник твртке „Syllabus d.o.o.“ за едукацију и савјетовање у подручју интерне ревизије, управљања ризицима, унапрјеђења пословних процеса, као и ширим подручјима досадашњег искуства и интереса.

Темa: Како се успешно носити са манипулирајућим понашањем?

Његош Павловић

ИИА БИХ

Магистар економских наука са вишегодишњим искуством у области интерне ревизије у јавном сектору. Помоћник директора за област интерне ревизије у Централној хармонизацијској јединици Министарства финансија и трезора Босне и Херцеговине.
Посједује стручно звање и цертификат овлашћеног интерног ревизора.
Члан више експертских Радних група за израду докумената и методологије из области јавних финансија, а посебно из области интерне ревизије у БиХ. Члан више радних група Свјетске банке у оквиру Заједнице праксе интерне ревизије (PEM PAL).

Темa: Интерна ревизија у институцијама БИХ

др Косана Вићентијевић

ВИПОС Ваљево

Косана од марта месеца ове године ради на Високој пословној школи у Ваљеву – ВИПОС као професор струковних студија за ужу научну област Финансије и рачуноводство. Последњих 12 година радила је на Универзитету Сингидунум у Београду на позицији ванредног професора за ужу научну област Рачуноводство и ревизија.
У току двадесетогодишњег искуства у високом образовању, објавила је велики број радова у домаћим и међународним стучним и научним часописима и аутор је више уџбеника за студенте, из области рачуноводства и ревизије.
Члан је УИРС, континуирано сарађује и подржава професионални рад УИРС-а од оснивања.

Темa: Интерна ревизија на путу одрживог и одговорног развоја

Gianluca Poletti, CIA

UniCredit Bank Srbija a.d.

Gianluca је дипломирао пословну економију на Универзитету “Cattolica” у Милану и магистрирао ревизију и интерну контролу на Универзитету у Пизи. Он је овлашћени интерни ревизор.
1996. године започиње своју каријеру у рачуноводственој области са различитим улогама у неколико компанија. Године 2005. именован је за шефа интерне ревизије у малој италијанској банци. Придружује се UniCredit S.p.A. у 2009. години, на различитим руководећим позицијама везано за методологију ревизије и организацију ревизије. Од маја 2017. године шеф је одељења за интерну ревизију UniCredit Bank Serbia JSC.
Gianluca је такође гостујући предавач у Институту интерних ревизора (Италија) и на Универзитету у Пизи.

Темa: “Испуњавање очекивања Одбора за ревизију”

Зоран Злоколица, CISA

ISACA Srbija

Инжењер електротехнике и рачунарства са 20 година искуства у развоју, ревизији и заштити ИКТ (Информационих и Комуникационих Технологија), како у ИТ индустрији тако и у финансијском сектору. Прешао пут од софтвер девелопера, преко ИТ ревизора до експерта за информциону безбедност. Поседује сертификат за ревизора информационих система (CISA), као и сертификат за Водећег ревизора информационе безбедности (ISO 27001 Lead Auditor).

Темa: "Cybersecurity" ризици

Душан Жикић, CISA

НИС а.д. Нови Сад

Каријеру ИТ ревизора започео је у Народној банци Србије. Тренутно је запослен у интерној ревизији Нафтне индустрије Србије, на позицији менаџера за ревизију бизнис процеса. Задужен је за успостављање ИТ ревизије у НИС-у и обавља појединачне ревизорске ангажмане. Дугогодишњи је члан ISACA-е и Удружења интерних ревизора Србије и поседује CISA, CISM и CRISC сертификате. Претходних пар година био је представник ISACA Београд на конференцији УИРС-а.

Темa: Управљање ИТ- јем: Пут до (не)успеха

Предраг Кукобат, CISM

ISACA Srbija

Завршио Електотехнички Факултет у Београду. Има тридесет година искуства у ИТ сектору у различитим улогама и различитим областима пословања – телекомуникације, авиотранспорт, владине и невладине организације. Сада ради као Специјалиста за информациону безбедност. Радио као „Information security Manager“ у „VIP Mobile“ у периоду 2012-2015. Поседује „ISACA CISM“ сертификат и положен испит за ИСО27001:2013 „Lead Auditor“. Члан међународног удружења „ISACA“, односно њеног београдског огранка.

Темa: „Outsource“ ИТ функције и повезани ризици

Роберта Дорани

ИИА Хрватска

Гђа. Дорани ради у Министарству финансија, Средишњој хармонизацијској јединици, у Служби за координацију развоја унутарње ревизије, као координатор за развој сустава унутарњих контрола.
Суеделује у развоју законске и подзаконске регулативе у подручју сустава унутарњих контрола те методологије рада унутарње ревизије у јавном сектору. Активно суделује као предавач на изобразби за стјецање звања овлаштенога унутарњег ревизора за јавни сектор, разним семинарима и конференцијама.

Темa: Планирање интерне ревизије засновано на ризику у јавном сектору

Данијела Ранковић

Менаџер за интерну ревизију и регулативу из области заштите података о личности (ГДПР), PwC d.o.o. Beograd, Risk Assurance Solutions

Kао део тима и руководилац дела тима за примену технолошких захтева ГДПР-а, учествовала је у пројектима анализе усклађености са одредбама ГДПР и националног Закона о заштити података о личности у бројним компанијама. Портфолио њених клијента укључује компаније из сектора телекомуникационих услуга, банкарског и финансијског сектора.
Има више од 15 година професионалног искуства у банкарском и финансијском сектору и то у областима интерне ревизије, процене ризика, операција на тржишту новца и капитала и управљања активом и пасивом банке.

Темa: Регулаторни оквир за заштиту података о личности и улога интерне ревизије

Марија Радовановић

Raiffeisen banka a.d. Beograd

• Од 2006 у Raiffeisen банци ради као „fraud manager“ (пуних 13 година у фрод манаџменту на пословима превенције, детекције, истраге превара)
• Члан је Удрузења интерних ревизора од 2017-те године
• Подпредседник Форума за превенцију злоупотреба у кредитном пословима у Привредној Комори Србије
• Стални сарадник радне групе за превенцију превара у банкраском пословању у Удрузењу банака
• Члан међународне асоцијације сертификованих истразитеља превара (Association of certified fraud examiners)
• Члан Удрузења за усклађеност у пословању (Corporate compliance Association)
Учествовала је на многобројним конференцијама, панел дискусијама, семинарима на тему ризика превара с циљем подизања свести о знацају препознавања ове врсте ризика.

Темa: “Изазови у менаџменту управљања ризицима превара”

Филип Бојовић

PwC Srbija

Филип Бојовић је директор форензичких услуга у компанији PwC Srbija, у Београду, али са надлежношћу за Југоисточну Европу (СЕЕ). Поседује преко 13 година искуства у пружању услуга екстерне ревизије, усклађености пословања, истрага превара за клијенте у Србији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Словенији, Македонији, Чешкој, Словачкој и Великој Британији.

Темa: "Употреба техологије у форензичким истраживањима"

Зоран Живојиновић, ОИР-ЈС

Министарство финансија Републике Србије, ЦЈХ, Руководилац одсека за хармонизацију интерне ревизије

Вишегодишње радно искуство у материјално финансијским пословима, пословима буџетске инспекције и пословима интерне ревизије код корисника буџетских средстава, јавних установа, јавних предузећа и других правних лица чији је оснивач или већински власник Република Србија. Од 2007. године врши теоријску и практичну обуку кандидата за стицање звања Овлашћени интерни ревизор у јавном сектору.
Учествовао је у припреми нацрта прописа у области Интерне финансијске контроле у јавном сектору и буџетске инспекције и давања коментара на нацрте других прописа из делокруга министарства финансија.
Као представник Републике Србије учествовао је на многим међународним скуповима у организацији Европске комисије и ''SIGMA'' и Светске банке ''PEM PAL''.

Темa: Квалитет рада интерне ревизије у контексту стручног усавршавања интерних ревизора у јавном сектору

Програм конференције

Преузмите ПДФ агенду

Четвртак, 16. мај 2019.

08.00 - 09 .00

Регистрација учесника - кафа добродошлице


09.00-09.10

Поздравна реч

Сала: Кристална дворана 2 и 3


Проф. др Јозефина Беке Тривунац, Председник УИРС

09.10 - 11.10

Пленарни део I

Сала: Кристална дворана 2 и 3
Модератор: Јелена Рунић


 • “Ризик у фокусу из Европске перспективе”

Верра Мармалидоу, ЦИА, ИИА Грчка

 

 • “Позиционирање интерне ревизије као клљчног партнера са могућим улогама у етици”

Мустафа Кемал Тапкан, ИИА Турска

 

 • ” Визијом до позиционирања ревизије као кључног партнера на примеру ДРИ”

др Душко Пејовић, Државна ревизорска институција, Република Србија

11.10-11.30

ПАУЗА - Кафа


11.30 - 13.00

СЕКЦИЈА А: Ризици и ИР

Сала: Кристална дворана 2 и 3
Модератор: Јелена Бабовић


 • “Партнерство ризика и интерне ревизије”

Всеволод Крилов, НИС а.д. Нови Сад

 

 • “Изазови у менаџменту управљања ризицима преваре” 

Марија Радовановић, Raiffeisen banka a.d. Beograd

 

 • “Регулаторни оквир за заштиту података о личности и улога интерне ревизије”

Данијела Ранковић, PwC d.o.o. Beograd

СЕКЦИЈА Б: Јавни сектор

Сала: Београд - први спрат
Модератор: Милена Милојевић


 • “Квалитет рада интерне ревизије у контексту стручног усавршавања интерних ревизора у јавном сектору”

Зоран Живојиновић, ОИР-ЈС, Министарство финансија Републике Србије-ЦЈХ

 

 • “Планирање интерне ревизије засновано на ризику у јавном сектору”

Роберта Дорани, Министарсство финансија Републике Хрватске

 

 • “Интерна ревизија у институцијама БиХ”

Његош Павловић, Министарсство финансија БиХ

13.00 - 14.00

ПАУЗА - Ручак


14.00 -16.00

Пленари део II

Сала: Кристална дворана 2 и 3
Модератор: Марија Бановић


 • “Интерни ревизори у новој ери професионалног скептицизма”

др Зорица Божиновска Лазаревска, ИИА Северна Македонија

 

 • “Како се успешно носити са манипулирајућим понашањем?”

мр. сц. Сања Суман, ЦИА, ИИА Хрватска

16.00 - 19.00

Дружење


Излет – Маузолеј Српске краљевске породице-Опленац.

Полазак аутобуса у 16.00 испред хотела Извор.

20.30 - 23.30

Свечана вечера за све учеснике конференције са пригодним музичким програмом

Сала: Хотел Извор, Национални ресторан


Петак, 17. мај 2019.

09.00 - 11.00

Пленарни део I

Сала: Кристална дворана 2 и 3
Модератор: Иван Ђунисијевић


 • Агилна Интерна ревизија – мит или нужност?

Јасна Турковић, ИИА Хрватска

 

 • “Ревизија културе: Мит или стварност?”

Adrine Tumanyan, ЦИА, ИИА Јерменија

 • “Тешка је ревизија! Како доносити етичке одлуке у неетичном свету?”

Полона Пергар Гузај, ЦИА, ИИА Словенија

11.00 - 11.30

ПАУЗА - кафа


11.30 - 13.00

СЕКЦИЈА Ц: Изазови Интерне ревизије

Сала: Кристална дворана 2 и 3
Модератор: Бојана Радовановић


 • “Испуњавање очекивања Одбора за ревизију”

Gianluca Poletti, CIA, UniCredit Bank Srbija

 

 • “Интерна ревизија на путу одрживог и одговорног развоја”

др Косана Вићентијевић, ВИПОС Ваљево

 

 • Употреба технологије у форензичким истраживањима”

Филип Бојовић, PwC d.o.o. Srbija

СЕКЦИЈА Д: Информационе технологије

Сала: Београд - први спрат
Модератор: Младен Кандић


 • “Outsource” ИТ функције и повезани ризици

Предраг Кукобат, CISM, ISACA Београд

 

 • “Управљање ИТ-јем: пут до (не) успеха”

Душан Жикић, CISA, НИС а.д. Нови Сад

 

 • „Cybersecurity“ ризици

Зоран Злоколица, CISA, ISACA Београд

 

 

13.00 - 14.00

ПАУЗА - ручак


14.00 - 16.00

Пленарни део II

Сала: Кристална дворан 2 и 3
Модератор: Оливера Радовић


 • “Преваре: Боље спречити него лечити”

Ненад Нововић, CISA, CIA,  ИИА Србија

 • РАДИОНИЦА

16.00

КРАЈ КОНФЕРЕНЦИЈЕ


Хвала Вам што сте учествовали на Осмој конференцији УИРС.

Организатор задржава право на мању измену програма у оправданим случајевима.

Котизација за учешће

Котизација подразумева учешће на конференцији, освежње за време пауза, ручак, свечану вечеру и/или догађај заједничког дружења.


ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ СРБИЈЕ

Уплате до

28. фебруара 2019.

Цена за УИРС чланове
22.000,00 дин

Цена за остале
24.000,00 дин

Уплате до

30. априла 2019.

Цена за УИРС чланове
24.000,00 дин

Цена за остале
26.000,00 дин

Уплате након

30. априла 2019.

Цена за УИРС чланове
26.000,00 дин

Цена за остале
28.000,00 дин

ЗА УЧЕСНИКЕ ИЗ ИНОСТРАНСТВА

Уплате до

30.априла 2019.

Цена за ИИА чланове
220,00 EUR

Цена за остале
240,00 EUR

Уплате након

30.априла 2019.

Цена за ИИА чланове
240,00 EUR

Цена за остале
260,00 EUR

Пријаве и уплате котизације

Пријаве се попуњавају електронски на сајту www.uirs.rs

Пријава се налази на дну стране ове стране.

Молимо Вас да приликом попуњавања пријаве у пољу напомена наведете ваш ИД број који се води код Глобал ИИА, као и то да ли ћете присуствовати заједничком догађају и / или свечаној вечери.

Плаћање се врши на основу предрачуна који се доставља путем имејла. По уплати УИРС електронски доставља оригинал рачун.

Пријаве се примају до 09.маја 2019., а уплате треба извршити до 13. маја 2019.

Отказ и повраћај котизације

Повраћај уплаћене котизације могуће је одобрити по оправданом писменом захтеву послатом на е-маил адресу kancelarija@uirs.rs  најкасније до 06.05.2019.

Смештај - Хотел ”Извор”, Аранђеловац

Смештен у прелепом окружењу, где природа лечи и окрепљује чистим ваздухом и благотворним минералним водама, хотел „Извор“, удаљен од Београда свега 75 км, надалеко је препознатљив по својој СПА & Wеллнесс и конгресној понуди. Доказ за то је и награда за Најбољи хотел Медитерана и југоисточне Европе у 2015. години.

Хотел „ИЗВОР“ 5* ; Мишарска 2б, 34300 Аранђеловац ;

Тел: +381 11 3050738 ; Е-маил: prodaja@ahoteli.com

Радно време продаје: од 8:00 до 16:00

Смештајни капацитети и цене смештаја на бази полупансиона

 

ТИП СОБЕБРОЈ СОБАЦЕНА ЗА ДВЕ ОСОБЕ (ЕУР)ЦЕНА ЗА ЈЕДНУ ОСОБУ (ЕУР)ДОПЛАТА ЗА ТРЕЋУ ОСОБУ (ЕУР)
Једнокреветна 8-90-
Двокреветна (француски лежај) 41124114-
Двокреветна (одвојени креветиј) 36124114-
Супериор соба 6014813858
Апартман 1021220258
Супериор апартман 428427458
* Цене су изражене у ЕУР по ноћењу са ПДВ-обрачун по средњем курсу НБС

 

 

 • У цену ноћења укључен је полупансион (доручак и вечера), коришћење „Spa&Wellness“ центра (унутрашњи базени са термалном водом, хидромасажна када, финска сауна, парно купатило, топла соба, био сауна, руска бања, весели тушеви и фитнесс центар). Масаже и третмани се додатно наплаћују и заказују.
 • НАПОМЕНА: За учеснике Конференције хотел ће за ноћење 15 на 16 мај зарачунати цену полупансиона, а за друго ноћење 16 на 17 мај, зарачунати само ноћење са доручком и умањити цену смештаја за 6 ЕУР.
 • Доручак и вечера су на бази шведског стола
 • У цену не улази боравишна такса (120 RSD по дану)
 • Учесници конференције сами врше резервацију и плаћање смештаја.
 • Смештајни капацитети су расположиви по напред наведеним ценама до 16.04.2019. године.

Молимо учеснике конференције да на време резервишу собе по ценама које су намењене само учесницима конференције и икористе могућност евентуалног смештаја по ценама за две особе.


Друге могућности за смештај:

1.Вила “Видиковац”, удаљена од хотела Извор 800 м.

34300 Аранђеловац, Јосифа Панчића 97

Тел/Факс: +381 34 671 3344; +381 34 670 1701

www.vilavidikovac.rs

E-mail: info@vilavidikovac.rs

Цене су врло повољне (2.500,00 -5.000,00) преноћиште са доручком

2  Хотел Круна Елегант *** 4.км од хотела Извор, на улазу у Аранђеловац

www.hotelkruna.com

Тел: 034 711 102

Могућ такси превоз до хотела Извор око 300,00 дин

Остале информације

Коначна агенда биће објављена на сајту УИРС и достављена чланству и пријављеним учесницима електронским путем.

Симултани превод /енглески-српски-енглески/ биће обезбеђен уколико буде страних предавача или више од 5. иностраних учесника.

Учесници Конференције, носиоци ЦИА и других ИИА сертификата, као и носиоци локалних сертификата, остварују право на 12 бодова  континуиране професионалне едукације /ЦПЕ/.

Потврда о учешћу на Конференцији и оствареним бодовима биће послата свим учесницима електронским путем.

Додатне информације могу се добити на адреси kancelarija@uirs.rs  или на телефон +381 65 205 34 52 или  +381 64 658 712

Организациони и програмски одбор

Организациони одбор:

Мира Вуковић, Јозефина Беке Тривунац, Мирјана Богићевић

 

Програмски одбор:

 • Јадранка Кораћ, председник
 • Jелена Рунић,
 • Марија Бановић,
 • Оливера Радовић
 • Младен Кандић.

Спонзори

http://www.rs.undp.org/content/serbia/sr/home.html
https://www.pwc.rs/
up