Десета конференција УИРС

03.08.2022.

Поштовани интерни ревизори, пријатељи и присталице интерне ревизије,

Радује нас што званично представљамо 10. међународну конференецију Удружења интерних ревизора Србије! Позивамо вас да нам се придружите на Фрушкој гори, у Хотелу Фрушкe терме 13. и 14. октобра 2022.

Ковид-19 је утицао на наше животе у последње две године, а сада рат у Украјини доноси додатну неизвесност. Интерна ревизија као јак темељ унутрашњег управљања није имуна на ове догађаје, али својом мисијом помаже организацији да доноси боље одлуке у овим околностима.

Можда је због тога тема овогодишње конференције мало другачија. Програмски одбор УИРС-а је одлучио да овогодишња тема конференције буде: „Изградите поверење, направите разлику“.

Конференције интерних ревизора уводе новајлије у ову област, држе практичаре свесним о актуелним дешавањима, постављају подијум за дељење нових и напредних информација и водећих пракси у потрази за изврсношћу у интерној ревизији и пружају неупоредиве могућности умрежавања.

Учесници имају могућност да стекну сазнања о разноврсним и актуелним питањима из области интерне ревизије и са њом повезаним темама. Садржај конференције ће бити широк, а све то ће представити једни од најбољих предавача из иностранства и Србије.

Учесници Конференције остварују право на 12 бодова континуиране професионалне едукације /CPE/ од који 2 бода из етике. Потврда о учешћу на Конференцији и оствареним бодовима биће послата свим учесницима електронским путем.

Дођите и придружите нам се 13. и 14. октобра 2022. Радујемо се што ћемо вас упознати.

 

Котизација за учеснике:

Котизација подразумева учешће на конференцији, освежење за време пауза, ручак оба дана,  излет посета винарији и свечану вечеру првог дана.

 

За чланове из Србије:

Цена за УИРС чланове 26.000 динара

За Организације које пријављују више од два члана, износ котизације за трећег и сваког следећег члана је по 24.000 динара по особи

За учеснике који нису чланови дружења интерних ревизора 30.000 динара

За учеснике из иностранства:

За чланове ИИА-а из иностранства 250 еура по особи укључујући и порезе

Цена за остале 280 еура по особи

 

Пријаве и уплате котизације:

Молимо Вас да приликом попуњавања пријаве наведете обавезно ваш број ГАН-а који се води код Глобал IIA (уколико имате исти).

Пријаве се примају до 07.10.2022., а уплате је потребно да извршите најкасније до 06.10.2022.

 

 

Смештај за време конференције

Учесници Конференције могу резервисти смештај у хотелу Фрушке терме, https://frusketerme.com/  директним контактом на имејл адресу rezervacije@frusketerme.com  (у називу имејла написати Удружење интерних ревизора Србије) или телефонским путем на број: +381 22 21 55 240.

Срдачан поздрав,

Чланови Председништва УИРС-а

 

Лични подаци и сагласност за коришћење фотографских слика

Пријавом на догађај, учесници су сагласни са условима учешћа на догађају и добровољно дају изричиту сагласност да Удружењу интерних ревизора Србије као обрађивач може обрађивати унете личне податке у сврху вођења евиденције учесника догађаја и контактирати ИХ е-поштом или телефоном.

УИРС користи и дистрибуира (сада и у будућности) слике или глас регистранта или учесника на фотографијама, видео снимцима, електронским репродукцијама и аудио касетама таквих догађаја и активности.

 

ЗА ПРИЈАВУ И ВИШЕ ДЕТАЉА.