Најава догађаја

ЈЕДАНАЕСТА КОНФЕРЕНЦИЈА УИРС

12.-13. Октобар 2023.

Златибор | Mountain Resort & Spa

Поштовани интерни ревизори и пријатељи интерне ревизије

Имамо задовољство да Вас позовемо да учествујете на једанаестој конференцији у организацији Удружења интерних ревизора Србије (УИРС) а која ће се одржати 12-13. октобра 2023. у хотелу Mountain Resort & Spa Zlatibor на Златибору. Тема овогодишње Конференције је „Јака интерне ревизија – кључ оснаживања модерне организације”.

Конференција је намењена интерним ревизорима као и пријатељима и поштоваоцима интерне ревизије, а имаће за циљ да пружи нове увиде и знања о савременим праксама интерне ревизије.

Овогодишња конференција бавиће се актуелним темама попут управљања ризицима, дигиталне трансформације, иновација и аутоматизације, управљање људским ресурсима, као и етичким питањима у ревизији.

Учешће на конференцији је изузетно важно за све који желе да буду у току са савременим праксама у области интерне ревизије и управљања ризицима. Прилика да се чују предавања стручњака из ове области, да се успоставе нове пословне везе, као и да се прошири мрежа пословних контакта су непроцењиве.

Учесници Конференције остварују право на 12 бодова континуиране професионалне едукације /CPE/ од чега један бод из етике.

Позивамо Вас да узмете учешће на Конференцији и да својим присуством допринесете заједничком циљу – унапређењу интерне ревизије у Србији.

С нестрпљењем Вас очекујемо на нашој Конференцији и надамо се да ћете узети учешће како бисмо заједно допринели унапређењу пословне интерне ревизије у Србији.

Агенда и предавачи ће накнадно бити ажурирани.

Срдачан поздрав,

Организациони и програмски одбори Конференције.