Најава догађаја

Улога интерне ревизије у јачању корпоративне филантропије

26.06.2024; 18:00 – 19:00

On-line

 

Тема: Улога интерне ревизије у јачању корпоративне филантропије

Опис: Интерна ревизија има битну улогу у јачању корпоративне филантропије јер помаже привредним субјектима да успоставе филантропских активности које су ефикасне, транспарентне и усклађене с корпоративним циљевима и вредностима. Аспекти предавања су: евалуација и процена ризика, усклађеност са законском и професионалном регулативом, процеси и процедуре за успостављање транспарентности и одоворног управљања филантропским средствима, препоруке за побољшање интерних контрола филантропских активности, допринос корпоративне филантропије стварању додате вредности на одговорно и одрживо пословање привредног субјекта.

Предавач:

Др Косана Вићентијевић, професор на Академији струковних студија Западна Србија одсек Ваљево. У високом образовању ради преко двадесет година. Објавила је преко 100 (научних, стручних и прегледних) радова из области ревизије, рачуноводства, интерне ревизије, одрживости, циркуларне економије, SDG извештаја, ESG извештаја, CSR извештаја, форензичког рачуноводства, царбон аццоунтинг-а, коњичке индустрије.

Датум и време одржавања: 26.06.2024. године, 18:00-19:00 часова, online.

CPE: 1 CPE

Котизација: бесплатно за чланове.

 

За пријаву на вебинар молимо да попуните форму ниже. Након што попуните форму добит ћете поруку да је пријава прихваћена a најкасније до 25.06.2024 ћете добити МS Теамс линк за пристуво вебинару.

 

Пријавом на тренинг пријављујете се и на годишњу ONLINE Скупштину УИРС.

 


    ИНФОРМАЦИЈЕ НЕОПХОДНЕ ЗА ПРИЈАВУ НА ДОГАЂАЈ

    Порука:


    Пријава на листу за обавештења.