Почео са радом регистар ИИА сертификата – пријави се ако желиш да будеш у регистру!

25.08.2020.

Demonstrate Your Credential With The IIA Certification Registry

ИИА најављује покретање ИИА регистра сертификата. ИИА регистар сертификата је ажурна евиденција појединаца који су стекли ИИА сертификат и одржавају га пријављивањем континуираног стручног образовања (ЦПЕ) да би задржали своје акредитиве. Сви власници ИИА активних цертификата који одлуче да се добровољно пријаве, биће укључени у регистар. Ово је прилика да послодавци провере верификацију вашег сертификата.

Стандарди ИИА захтевају континуирано стручно образовање (ЦПЕ) свих интерних ревизора. Одбор за професионално сертифицирање ИИА-е захтева од свих власника сертификата да годишње попуњавају и извештавају о ЦПЕ-у како би њихови сертификати остали у добром стању. Појединци који не испуњавају годишњи ЦПЕ захтев неће бити укључени у ИИА регистар сертификата нити могу затражити статус сертификата.

Приступите регистру одмах

Овлашћени појединци могу се пријавити на свој CCMS account и пријавити се испод свог профила. Да бисте се пријавили, идите у “Help” и отворите нови случај да бисте затражили да се пријавите у регистар.

Које су информације укључене у ИИА регистар сертификата?

Регистар сертификовања садржи само следеће информације:

  • Име и презиме власника сертификата
  • ИД сертификата
  • Статус сертификације
  • Земља боравка

У регистар неће бити укључене никакве личне информације за контакт, као што су е-пошта, физичка адреса или телефонски број. Укључивање у регистар је добровољно. Ако имате активан сертификат и одлучите да не будете укључени у регистар сертификата, ваше информације неће бити укључене.

Узорци регистра сертификата могу се видети на линковима:

Project Management Institute
Society for Human Resource Management