Позив активним члановима УИРС-а за учешће на изборној Скупштини

03.04.2024.

Поштовани чланови УИРС-а,

 

На основу члана 15. Статута Удружења интерних ревизора Србије (даље:УИРС), обавештавамо Вас да је Председништво УИРС-а на својој седници дана 02.04.202. године донело одлуку о заказивању редовне годишње Скупштине и утврдио дневни ред Скупштине.

 

Седница Скупштине ће се одржати „on-line“ 18.04.2024. са планираним почетком у 19.00 часова (након завршетка предавања које претходи скупштини).

 

Пре скупштине, с почетком у 18.00 часова, планирано је одржавање обуке у трајању од једног (1) сата након кога ће бити одржана скупштина. Планирано је предавање/дискусија из области етике, уже теме „Етички кодекс – усвојен? И шта ћемо сад? “, које ће одржати Кристина Буха.

 

Скупштина ће се надовезати на предавање (исти „MS Teams“ линк ће бити коришћен за оба догађаја). Пријава на курс из ЕТИКЕ је уједно и пријава за скупштину.

 

Током предавања ће бити отворено гласање за УИРС редовне изборе за мандатни период од 2024. до 2027. Након предавања ће бити одржана скупштина на којој ће бити објављени резултати гласања. За потребе гласања ће бити коришћена платформа за гласање “HELIOS”. Упутство за гласање можете наћи ниже.

 

 

Документа за скупштину су доступни на сајту УИРС-а. Приступ документима имају активни чланови (на захтев Вам можемо доставити документа путем електронске поште).

 

Уколико Вам је потребна помоћ, молимо Вас да се обратите на kancelarija@uirs.rs.