IIA Training OnDemand

 

 

                          TRENING NA ZAHTEV

 

 

 

 

 

IIA Global OnDemand Training je internet program za samostalno učenje koji pruža interaktivne resurse 24/7. Vodeći praktičari interne revizije sastavili su sveobuhvatan katalog ekonomičnih, fleksibilnih i globalno primenljivih kurseva obuke kako bi se izašlo u susret neprestanim izazovima sa kojima se praktičari suočavaju, kao i stalnim potrebama za CPE.

 

Bez obzira da li želite da ojačate svoje osnovne veštine ili proširite svoje znanje u ciljanim oblastima kao što su IT, sajberbezbednost i analiza podataka, IIA Global OnDemand Training je dostupan u bilo koje vreme i bilo gde da biste rešili nastala pitanja u vezi revizije.

Pet glavnih razloga za učenje na zahtev:

  1. Pristupačna, sveobuhvatna obuka interne revizije.
  2. Pogodni kursevi od 1 do 3 sata.
  3. Ostvarujete krediti za CPE
  4. Trenutno postoje kursevi za sve nivoe stručnosti.
  5. Interaktivni pristup, prijateljski dizajn za korisnike.

 

Pozivamo sve članove da posete www.theiia.org/OnDemand da pregledaju kategorije kurseva koji se nude. Ovde možete odabrati kurs OnDemand koristeći svoju e-adresu, ID broj i lozinku.

Ako želite odmah da pogledate sve kurseve koristite link: https://ondemand.theiia.org/learn

Kursevi su posebno pogodni za one koji imaju međunarodne sertifikate (CIA, CRMA i dr.).

Da bi ste pristupili ovim kursevima neophodno je znanje engleskog jezika. Kursevi se plaćaju i zavise od dužine trajanja i teme, ali su ipak povoljna varijanta ako vam ustrebaju CPE poeni na kraju godine. Naravno kursevi su dobro došli i onima koji se pripremaju za sticanje sertifikata.

Obaveza IIA Global je da izdaje potvrde o završenom kursu i ostvarenim CPE poenima, kao i da obezbedi kontakt u vezi tehničkih pitanja na vš zahtev (resetovanje lozinke, rešavanje problema, pomoć u vezi plaćannja i uopšte korišćenja platforme).


05. april 2020. Tri nova kursa u katalogu “IIA Global OnDemand Traininig”

Latest Courses

Auditing Mobile Computing

Plan and conduct a mobile computing audit engagement by addressing key risks related to mobile technology and mobile applications, including some of the common threats and controls for mobile devices, mobile management systems, and mobile applications. Learn more.

 Auditing Insider Threats

Understand your role in support of the organization’s insider threat initiatives, and elaborates on planning and performing an audit engagement by addressing key risks that should be considered when planning an audit of the insider threat program. Learn more.

Ethical Scenarios for Internal Auditors

Identify the rules that aid in interpreting each of the four principles of the Code of Ethics to gain an understanding on how to apply these principles and rules outlined in the Code of Ethics, through provided scenarios. Learn more.

If you have questions or would like to learn how your Affiliate can participate in this program, please contact Affiliate Development and Communications Director, Shamika Townsend, by email at Shamika.Townsend@theiia.org


Na dnu ove strane nalazi se njihov flajer kao i najnovija informacija o aktuelnim kursevima (PDF).

OnDemand kursevi po kategorijama (sa direktnim linkovima):