Poziv za uplatu članarine za 2022. godinu

04.01.2022.

Drage koleginice i kolege,

 

Pozivamo Vas da izvršite uplatu članarine za kalendarsku 2022. godinu i tako nastavite članstvo u Udruženju internih revizora Srbije i IIA.

 

Odluka o visini članarine i popustima nije promenjena u odnosu na 2021. godinu. Osnovna članarina iznosi 4.500,00 RSD pri čemu popust za grupno članstvo i dalje važi (članarina za četvrtog i svakog narednog člana iz iste organizacije iznosi 3.500,00 RSD).

 

Na stranici Uplata članarine za 2022. možete pronaći detaljne instrukcije za uplatu članarine (visina članarine, rokovi za uplatu, i tekući račun za uplatu). Na istoj stranici možete popuniti i zahtev za izdavanje predračuna ukoliko članarinu plaća organizacija u kojoj ste zaposleni.

 

Ukoliko je došlo do izmene podataka koje ste sačuvali na sajtu UIRS-a (primarni e-mail, organizacija u kojoj ste zaposleni i sl.) molimo Vas da promenjene podatke ažurirate u cilju bolje komunikacije. Izmenu podataka možete obaviti posetom stranici Moj nalog.

 

Krajnji rok za obnovu članarine je 28. februar 2022., nakon čega će članovi iz 2021. biti obrisani iz registra članova UIRS i IIA.

 

Ukoliko Vam je potrebna pomoć ili pojašnjenja budite slobodni i obratite se na e-mail:  kancelarija@uirs.rs.

 

Srdačan pozdrav.

UIRS.